MMA on lyhenne sanoista Mixed Martial Arts, joka vapaasti suomennettuna tarkoittaa vapaaottelua. Vapaaottelussa käytetään ja yhdistellään perinteisiä pystyottelutekniikoita, yhdessä tehokkaiden painitekniikoiden kanssa. Junnu MMA on turvallisempi, tekniikkaan perustuva versio vapaaottelusta.

Junnu MMA liikuntamuotona

Junnu MMA:n tarkoitus on kehittää monipuolisesti harjoittelijan liikunnallisia taitoja. Yhtenä harjoittelun kulmakivistä toimii liikkuvuus- sekä voimisteluharjoitukset, joilla mm. ehkäistään loukkaantumisia, sekä taataan harjoittelijalle paras mahdollinen kehitys pitkällä tähtäimellä.

Meillä Junnu MMA:ssa on myös kiinnitetty erityistä huomiota nuorten turvalliseen harrastamiseen. Harjoittelu on suunniteltu kansainvälisen kattojärjestön, IMMAF:in kilpailusääntöjä mukaillen, joissa pääkontakti on kielletty alle 18-vuotiailta, jolloin lajin voi aloittaa ilman liian korkeaa aloituskynnystä.

Suuri osa harjoittelusta koostuu erilaisista tekniikkaharjoitteista, pystyottelun lyönneistä ja potkuista mattokamppailun nivellukkoihin, kuristuksiin sekä alasvienteihin.

Vapaaottelu on erinomainen harjoittelumuoto, sillä nuori kehittää hyvän fyysisen kunnon, oppii liikkumaan monipuolisesti sekä oppii taitoja, joilla voi puolustaa itseään.

Vapaaottelu lajina vaatii ja kehittää paljon, sillä onnistuneiden tekniikoiden tekeminen ottelu- ja harjoitustilanteessa vaatii koko kehon ja mielen saumatonta yhteistyötä.

Junnu MMA:n kokeneet valmentajat varmistavat, että tunneilla on hyvä tunnelma ja että kaikki harjoittelijat kunnioittavat toisiaan ja oppivat käyttämään sosiaalisia taitojaan paremmin.

Harjoitusaikataulut ja kurssi-info