Varauskalenteri on poistettu käytöstä

Kurssilla kunto kasvaa kohisten! Savate Club tarjoaa sinulle mahdollisuuden nostaa kuntoasi harjoituksilla, joihin ei vaadita kamppailulajien osaamista tai tekniikoita.

Kuntokurssin tavoitteena on nostaa aerobista kestävyyttä eli hapenottokykyä, lihasvoimaa kuitenkaan unohtamatta. Tunneilla tehdään myös paljon kehonhallintaa parantavia lihaskuntoliikkeitä. Kuntokurssilla tehtävät liikkeet ovat yksinkertaisia, eivätkä tuota vaikeuksia harjoittelijalle. Venyttelyosuus tunnin lopussa ehkäisee turhat rasitusvammat ja huolehtii lihastesi palautumisesta.

Kuntokurssilla et tarvitse hanskoja Kuntokurssin tunneilla jokainen harjoittelee itselleen sopivimmalla tahdilla ja teholla. Kuntokurssin voit aloittaa sinulle sopivimpana ajankohtana. Voit valita jonkin seuraavista (esim. 10 viikkoa, 6kk, 12kk) aikavaihtoehdoista osallistuaksesi Kuntokurssille.

Kuntokurssi ei sisällä kamppailu-urheiluharjoittelua, joten tarvitset mukaasi vain sisäharjoitteluun sopivan vaatetuksen sekä sisäjalkineet. Vesipullo ja käsipyyhe ovat suositeltavat.

Kuntokurssi muodostuu seuraavista tuntivaihtoehdoista:

Edellä mainittujen harjoitusten lisäksi kuntokurssilaisilla on myös oikeus käyttää Training Centerin kuntosalia veloituksetta (ks. Kuntosalin käyttöehdot).

Kuntokurssin harjoitusajat »

Tervetuloa mukaan!

Alkavat Kuntokurssi-peruskurssit

Alempana on linkit kaikille nykyisille ja seuraaville Kuntokurssi-peruskursseille. Kattavat kurssitiedot, harjoitusaikataulut, alkamis- ja päättymispäivät sekä maksuinfot löytyvät näiltä kurssisivuilta.

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa toimia nopeasti!

Tervetuloa mukaan!

Harjoitusaikataulut ja kurssi-info