Varauskalenteri on poistettu käytöstä

Nyrkkeilykoulu naisille

‒ nyrkkeilykoulusta kilpanyrkkeilijäksi

Naisille tarkoitetun nyrkkeilykoulun tavoitteena on luoda harrastajalle mahdollisimman hyvät tekniset ja taktiset taidot nyrkkeilyssä ‒ unohtamatta vahvaa peruskuntoa.

Kurssilla kiinnitetään erityistä huomiota nyrkkeilyn perusasioihin: oikeaoppisiin lyönteihin, suojaukseen ja väistöihin. Täysi-ikäisille tarkoitetun nyrkkeilykoulun harjoitukset sisältävät monipuolisen kokonaisuuden. Harjoituksiin kuuluu niin lajitekniikkaa, pariharjoittelua, säkki- ja muita välineharjoitteita kuin myös lihaskuntoa ja ohjattua venyttelyä.

Yhtenä nyrkkeilykoulun päätavoitteena on hankkia osallistujille sellaiset henkiset ja fyysiset valmiudet, että jokainen pystyisi ottelemaan muutaman erän muiden ryhmäläisten kanssa.

Otteluharjoittelu, joka ei ole tyrmäyshakuista, on kaikille harrastajille täysin vapaaehtoista.

Kyseessä on sekaryhmä - kuitenkin siten, että pariharjoituksissa parin muodostavat pääsääntöisesti joko kaksi naista tai kaksi miestä.

Tullaksesi mukaan sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista aikaisempaa kokemusta nyrkkeilystä eikä muistakaan kamppailulajeista. Riittää, että olet kiinnostunut tästä maailman tunnetuimmasta kamppailulajista urheilu- ja liikuntamuotona ‒ ja haluat oikeasti oppia nyrkkeilemään!

Savate Club on yksi Suomen menestyneimmistä nyrkkeilyseuroista naisten sarjoissa.

Kurssin valmennuksesta vastaavat Jan Lagerbohm, ex-maailmanmestari Ray Medel Yhdysvalloista sekä muita ohjaajia, joilla on kaikilla takanaan pitkä tausta nyrkkeilyn parissa.

Lagerbohm on Savate Clubin perustaja, joka on valmentanut uransa aikana ottelijoita nyrkkeilyn Suomen mestaruuksista aina savaten Euroopan mestaruuteen asti. Lisäksi hän on käynyt vuosittain tutustumassa ammattinyrkkeilijöiden valmennukseen Yhdysvalloissa ja perehtynyt asiaan entistäkin lähemmin asuessaan tuossa lajin mahtimaassa. Lagerbohm on ohjannut elämänsä aikana Suomessa ja ulkomailla yli 6 000 harjoitusta.

Nyrkkeilykoulusta saat varmasti ainutlaatuisen liikuntaelämyksen. Katso harjoitusajat ja ilmoittaudu mukaan!

Alkavat Nyrkkeilykoulu naisille -peruskurssit

Alempana on linkit kaikille nykyisille ja seuraaville Nyrkkeilykoulu naisille -peruskursseille. Kattavat kurssitiedot, harjoitusaikataulut, alkamis- ja päättymispäivät sekä maksuinfot löytyvät näiltä kurssisivuilta.

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa toimia nopeasti!

Tervetuloa mukaan!

Harjoitusaikataulut ja kurssi-info