Varauskalenteri on poistettu käytöstä

Savate Club Boxing - nyrkkeilykoulut


Naisille

Naisille tarkoitetun nyrkkeilykoulun tavoitteena on luoda harrastajalle mahdollisimman hyvät tekniset ja taktiset taidot nyrkkeilyssä ‒ unohtamatta vahvaa peruskuntoa.

Miehille

Miesten nyrkkeilykoulun monipuolisiin harjoituksiin kuuluu lajitekniikkaa, pariharjoittelua, säkki- ja muita välineharjoitteita sekä lihaskuntoa ja ohjattua venyttelyä.

Kuntonyrkkeily tytöille

Tyttöjen kuntonyrkkeily on tarkoitettu 14-17 -vuotiaille nyrkkeilystä ja sen tekniikasta kiinnostuneille tytöille.

Tavoitteena on oppia nyrkkeilyn perustekniikat, väistöt ja liikkuminen. Nyrkkeilykoulussa peruskunto, nopeus, voimataso ja tekninen osaaminen kasvavat kohisten.

Kuntonyrkkeily pojille

Poikien kuntonyrkkeily on tarkoitettu 14-17 -vuotiaille nyrkkeilystä ja sen tekniikasta kiinnostuneille pojille.

Tavoitteena on oppia nyrkkeilyn perustekniikat, väistöt ja liikkuminen. Harjoitukset sisältävät kehonhallintaa sekä nopeus- ja voimaominaisuuksia kehittäviä harjoitteita.

Kuntonyrkkeily Junior

Nyrkkeilykoulu Junior on tarkoitettu 11-13-vuotiaille tytöille ja pojille.

Tunneilla tehdään erilaisia hauskoja alkulämmittelyjä ja opetellaan nyrkkeilemään leikkien ja pelien avulla. Tavoitteena on opettaa lapselle nyrkkeilyn perustekniikat ja tukea lapsen liikunnallista kehitystä.


Kilpanyrkkeily

Kilpanyrkkeilyn tunnit ovat tarkoitettu kaikille tämänhetkisille kilpailijoille sekä mahdollisesta kilpailemisesta kiinnostuneille. Päävalmentajana toimii Ray Medel.