Varauskalenteri on poistettu käytöstä

Savate Club Fight & Fitness ry
y-tunnus: 3180383-4

Kurssien hinnat

Kurssikohtaiset hinnat ovat kaikille samat, alennettuja hintoja ei ole.
Vuoden ensimmäinen harjoitusmaksu sisältää jäsenmaksun 15 €.

Maksutavat

Savate Clubin vastaanotossa voit maksaa käteisellä, pankkikortilla, Mastercardilla, Visalla, Visa Electronilla ja Maestrolla sekä liikuntaseteleillä (Smartrum, Smartum Kulttuuriseteli, Tyky-kuntoseteli, Virikeseteli). Meillä käyvät myös SporttiPassi ja Smartum saldo.

Kurssimaksun voi suorittaa myös pankkisiirrolla tai verkkomaksuna. Tilitiedot ja verkkomaksulomake, josta on yhteys verkkopankkiin, löytyvät kurssisivulta. Pankit ovat Nordea Solo, OP Kultaraha ja DanskeBank Verkkomaksu.

Peruutukset

Savate Club ei palauta suoritettuja kurssimaksuja. Siinä tapauksessa että kurssi on kokonaan käyttämättä, voimme siirtää harjoitusajan alkamaan asiakkaalle sopivaan ajankohtaan. Edellä mainittujen ehtojen lisäksi maksettu harjoitusmaksu on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.

Seuran omista lomista johtuvista tauoista, ei aika magneettikortissasi kulu. Juhlapyhistä johtuvat peruuntuneet harjoitukset mainitaan erikseen etusivulla (www.savate.com) sekä jokaisen lajin harjoitusaikasivuilla yläosassa. Juhlapyhinä ei järjestetä harjoituksia. Juhlapyhistä johtuvista harjoitusten peruutuksista ei korvata asiakkaalle aikaa.

Savate Club pidättää oikeudet aikataulu- ja ohjaajamuutoksiin.

Poikkeusaikataulut

Savate Club ilmoittaa poikkeusaikatauluista etusivulla (www.savate.com) sekä jokaisen lajin harjoitusaikasivuilla yläosassa.

Savate Club on auki koko kesän. Kesäaikataulut astuvat voimaan kesäkuun puolivälissä ja päättyvät elokuun lopussa. Harjoituksia järjestetään tällöin maanantaista torstaihin klo 16.00-22.00.

Magneettikortti

Kurssilaiset saavat käyttöönsä magneettikortin, jolla mm. seurataan kävijämääriä. Kortti on liu'utettava lukulaitteen läpi aina harjoituksiin saavuttaessa. Magneettikortti on henkilökohtainen. Kadonneesta magneettikortista veloitetaan 10 euroa. Lopetettuasi kurssin sinun ei tarvitse palauttaa magneettikorttia.

Kulku magneettikortilla Training Centeriin (Helsinginkatu 2)

Kortti vedetään portin vieressä sijaitsevasta magneettikortin lukijasta ja odotetaan, että ovi aukeaa.

Vain yksi henkilö kerrallaan portista. Kortin vetämisen jälkeen on odotettava viisi sekuntia ennen kuin seuraava voi käyttää korttiaan. Sisällä magneettikortti vedetään uudestaan vastaanottotiskin kosketusnäytön kortinlukijasta ja kirjaudutaan tunnille tai kuntosalille.

Mikäli jäsen päästää toisen henkilön (riippumatta siitä, onko tämä henkilö Savate Clubin jäsen vai ei) omalla kortillaan sisään, se johtaa välittömästi jäsenyyden irtisanomiseen molempien osalta.

Magneettikortti tauolle

6kk jäsenillä 4 viikon lomaoikeus
- Kortin voi laittaa tauolle viikon (7pv) jaksoissa 1-4 viikoksi kerrallaan.

12kk jäsenillä 6 viikon lomaoikeus
- Kortin voi laittaa tauolle viikon (7pv) jaksoissa 1-6 viikoksi kerrallaan.

24kk jäsenillä 8 viikon lomaoikeus
- Kortin voi laittaa tauolle viikon (7pv) jaksoissa 1-8 viikoksi kerrallaan.

Tauosta ilmoitukset tehdään osoitteeseen helsinki@savate.com. E-laskusopimuksissa tauosta tulee ilmoittaa 28 päivää ennen tauon alkua.

Kertaostoksena hankitut 6kk-, 12kk- ja 24kk-jäsenyydet voidaan laittaa tauolle välittömästi kortinhaltijan sitä halutessa. Lomapäiviä ei korvata takautuvasti.

Sairaustapaukset

Lääkärintodistusta vastaan voidaan sairaustapauksissa menetetty aika hyvittää asiakkaalle 14 päivän omavastuuajan jälkeen. Hyvitetty aika lisätään kortille välittömästi viimeisen sairauslomapäivän jälkeen tai voimassa olevan jäsenyyden jatkeeksi. Sairaustapauksissa yhteydenotot sähköpostitse helsinki@savate.com

Harjoitusmaksujen hinnoissa on jo huomioitu muutaman viikon poissaolo.