Varauskalenteri on poistettu käytöstä

Savate Junior

Tunneilla on urheilullinen henki ja motivoituneet ohjaajat!

Savate Junior -kurssit 12-17 -vuotiaille

Savate on alkukuperäismuodossaan yksi maailman mielenkiintoisimmista ja tehokkaimmista kehälajeista. Peruskurssilla opit kehonhallintaa ja yhteistyötaitoja, saat uusia kavereita ja itsevarmuutta tulevia aikuisvuosia varten.

Kurssilla opit hyvän itsepuolustustaidon lisäksi nyrkkeilyn perustekniikat ja Savaten nopeat potkut. Opit myös väistämään turvallisesti.

Savate Junior -kurssiin kuuluu myös säkkiharjoittelu

Kuntosi kasvaa vauhdilla ja lihaksesi kiinteytyvät! Lajin huippuohjaajat odottavat SINUA! Rohkeasti mukaan!

Kenelle?

Junioriryhmä on tarkoitettu 12-17 vuotiaille pojille ja tytöille.

Mitä tunneilla tapahtuu:

Myös nyrkkeily kuuluu kurssin ohjelmaanTunnit koostuvat alkuverryttelystä, tekniikka- ja kevyestä otteluharjoittelusta ja loppuverryttelystä. Myös säkkiharjoittelu, leikit, pelit ja leikkimieliset kilpailut kuuluvat tuntien ohjelmaan.

Kurssin tavoite:

Savatea voit harrastaa niin kunto- kuin kilpailumielessäkin. Kurssin tavoitteena on oppia savaten peruspotkut ja nyrkkeilyn käsitekniikat.

Peruskurssin jälkeen jokaisella on mahdollisuus jatkaa harjoittelua ja vaikka osallistua kilpailuihin. Kilpaileminen on kuitenkin täysin vapaaehtoista.

Varustus

Peruskurssilla opettelemme Savaten peruspotkut

Shortsit, t-paita, sisäjalkineet, pyyhe ja vesipullo. Hanskoja ja muita varusteita voi lainata tai ostaa saliltamme, ks www.BFshop.fi


Katso myös Savaten lajiesittelysivu

Alkavat Savate Junior -peruskurssit

Alempana on linkit kaikille nykyisille ja seuraaville Savate Junior -peruskursseille. Kattavat kurssitiedot, harjoitusaikataulut, alkamis- ja päättymispäivät sekä maksuinfot löytyvät näiltä kurssisivuilta.

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa toimia nopeasti!

Tervetuloa mukaan!

Harjoitusaikataulut ja kurssi-info